HTML

választási program készítés

Friss topikok

Címkék

3 (1) (1) Címkefelhő

2017.03.01. 17:22 program készítő

Momemtumos családmodell:KÉT FAROK MEG EGY PICI

A budapesti olimpia ellen kampányoló Momentum mozgalom nem csak egy ügy mellett elkötelezett. Még az idén párttá kívánnak szerveződni, és programjukban helyet kapna a melegházasság bevezetése és az ÁFA-csökkentés is. “Jogegyenlőségre lenne érdemes törekedni, vagyis a meleg párok számára ugyanúgy biztosítani kell az olyan jogokat, mint az örökbefogadás” – nyilatkozta a Heteknek Hajnal Miklós, a mozgalom elnökségi tagja. Ezt az Átlátszónak adott interjúban Orosz Anna vezetőségi tag is megerősítette, szerinte a melegházasság számukra alapkérdés: "A jogegyenlőség mindenek felett áll, és azt gondoljuk, hogy ez a kiindulópont, az origó."

Hogy egy másik példát is említsek, a melegházasság kérdésében a jogegyenlőségre lenne érdemes törekedni, vagyis
A MELEG PÁROK SZÁMÁRA UGYANÚGY BIZTOSÍTANI KELL AZ OLYAN JOGOKAT, MINT AZ ÖRÖKBEFOGADÁS.
Ugyanakkor az egyházak szabadságát meg kell hagyni, hogy eldöntsék, kiket adnak össze vagy kiket nem.
Engedélyeznék-e a melegházasságot?
OA: A jogegyenlőség mindenek felett áll, és azt gondoljuk, hogy ez a kiindulópont, az origo.

FGYA: Ezekről a kérdésekről társadalmi vitát kell folytatni, ugyanis nem lehet olyan döntéseket lenyomni az emberek torkán, amit a többség nem támogat. Egyszer majd egy ideális Magyarországban a jogegyenlőség fog uralkodni.

L.C.M. :Az L.C.M. nem támogatja a francia melegbárban nevelkedett Saros Gyurka fiait,és migránstáborban befiúzott lányka kezdeményezéseit a melegházasság bevezetéséről.Elégedjetek meg a Budapest Pride rendezvényével és identitásotokat a saját szobátokban gyakoroljátok.

 

Beszédet nem mondott senki, a momentumosok kiscsoportokban beszélgettek a megjelentekkel, a háttérben pedig egy molinón voltak olvashatók Mécs János, az egykori SZDSZ-es Mécs Imre fiának szavai:

Rühellem a vidékieket (…) nyomorognak a pusztába felhúzott panellakásban. Parasztok!

L.C.M.:-VIDÉKEN CSAK LEGELHETITEK A FÜVET--NEM LEGAZIZÁLHATJÁTOK

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://vorosi.blog.hu/api/trackback/id/tr7612305315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása